Izdrži dječju ljutnju

Naučiti se nositi s dječjom ljutnjom lakše je nego što misliš.

Pomogle smo klijenticama da upoznaju sebe i svoja uvjerenja te da ljutnju percipiraju drugačije. Pomogle smo im da ljutito dijete gledaju drugim očima te da razrade strategiju za sljedeću sličnu situaciju.

Želimo pomoći i tebi!

Prijave za novu generaciju polaznika su otvorene!

 

Rast u obitelji ili skupini ne može se odvijati unutar kaotičnog i neorganiziranog odnosa. 

 
 
TIS_0296

Video lekcijama vodimo te kroz osnovne korake kako bi u sljedećim izazovnim situacijama u kojima dijete ima ispade bijesa ti bila bolje sama sa sobom.  

Reći ćemo ti što trebaš raditi i što ne trebaš raditi kad se dijete ljuti. 

Sadržaji koje smo pripremile za tebe pomoći će ti da u dječjoj ljutnji vidiš nešto više od samog nepoželjnog ponašanja. Vidjet ćeš da postoje i lakši načini nošenja s dječjim emocijama. Program će ti pomoći upravo u tome – KAKO IZDRŽATI DJEČJU LJUTNJU.

Uz ovaj program 

 
 •  naučit ćeš o dječjim emocijama i načinu na koji njihov mozak funkcionira kad su ljuti
 • bit će ti jasnije što sve stoji iza dječje ljutnje       
 • dobit ćeš konkretne rečenice i ideje koje možeš iskoristiti u trenutku djetetove ljutnje
 •   postat će ti lakše postavljati granice jer ćeš biti sigurnija u sebe i smirenija
 •   osjećaj srama/straha/bijesa kad se dijete ljuti bit će manji
 •  imat ćeš našu stručnu podršku

Program uključuje

 
 
 • 4 video lekcije dostupne 30 dana od datuma kupnje programa
 • zadatke za promišljanje uz svaku lekciju
 • e-book sa svim važnim stvarima iz video lekcija kako ne bi morala voditi bilješke
 • online individualne konzultacije u trajanju do 20 minuta za sva tvoja pitanja (u terminu prema dogovoru, iskoristivo u 30 dana od datuma kupnje programa)
 • bonus iznenađenje

Cijena programa je 52,74 HRK/7 €

(tečaj konverzije 1€=7,53450kn)

Radimo s roditeljima i stručnjacima koji žele unaprijediti kvalitetu svog i djetetovog života. Kroz ovaj program želimo da naučiš kako da sačuvaš živce kad se dijete ljuti.

Kojoj god skupini pripadala, važno je da znaš da je za dobivanje prvih rezultata najpotrebnija akcija. Slušanje teorije i tuđih iskustava neće ti donijeti napredak. Važno je da djeluješ, to je prvi korak prema promjeni.

Program je prošlo 39 polaznica, evo odakle su:

A ovo kažu neke od njih:

Kratko, jasno, zanimljivo i poučno iskustvo, dostupno u bilo koje vrijeme što je dobro zbog podsjećanja na neka nova znanja koja ponekad zaboravimo. Osim toga,o sebi možeš naučiti puno toga, ali i prihvatiti situacije koje ponekad nismo htjeli ili željeli. Potiče na stalni rast i razvoj sa djetetom ali i samim sobom. Zadovoljna sam svim ponuđenim u programu i nemam zamjerke. Posebno su korisni primjeri iz života i rada s djecom.
Sanela Bešlić
odgojiteljica

Tek kada si spremna ozbiljno se baviti sa sobom i odnosom kojeg imaš s djetetom i tek kada počneš unositi promjene, vidjet ćeš koliko si zapravo sposobna izdržati dječju ljutnju i koliko se lakše nosiš s njom. Izazovi koje sad imaš bit će iza tebe.

No ako još uvijek nisi spremna na veće promjene, i to je skroz u redu.

Možda za početak možeš vidjeti kako ti leži digitalna slikovnica MICA LJUTILICA koja u sebi osim priče o ljutnji sadrži i smjernice za odrasle.