O nama

Dobrodošla u naš Zagrljaj!

 
 

 

Zagrljaj je službeno počeo s radom u prosincu 2019., ali u srcima svojih osnivačica nastao je mnogo prije.

Zamišljen je kao mjesto na kojem će roditelji te stručnjaci/kinje iz odgoja i obrazovanja dobiti podršku, savjetovanje, razmjenu znanja i iskustva te motivaciju za napretkom.

Kroz programe za roditelje i stručnjake te individualni rad s obiteljima cilj nam je pridonijeti stvaranju poticajnog okruženja za zdravi rast i razvoj djece.

0
Zadovoljnih klijenata (i 1 nezadovoljan)
0
održanih predavanja i radionica
0
proizvoda (Stresožder i Mica Ljutilica)

Ivana Vladušić, mag. praesc. educ.

Ivana je magistra ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja te edukantica 4. godine transakcijske analize i terapije igrom.

Vjeruje da je “nemoguće” samo strah od promjene.

Ona svojom stručnošću i kreativnošću stvara trenutke promjena za klijente. U individualnom radu s odraslima i djecom te kroz online programe pomagala je stotinama klijenata kako bi poboljšali svoje živote, odgoj i međuljudske odnose, a sve u svrhu da se osjećaju zadovoljno i ispunjeno.

Više od 10 godina svoje vrijeme ulaže u osobni i profesionalni razvoj. Osim što vodi autorske online programe (Izdrži dječju ljutnju, Uvedi red u nered), piše stručne članke, osmišljava priče, radi ilustracije za slikovnice i ide u vrtić.

Ostali interesi kreću joj se prema putovanjima avanturističkog tipa (one samo s ruksakom na leđima, bez plana i rezerviranog smještaja), slikanju/crtanju i trčanju (trenutno traju pripreme za 21 km).

Njezina životna misija je svojim primjerom pokazati da život može biti lijep.
Bitno je samo usuditi se napraviti promjenu.
Ako si spremna za drugačije, piši joj.
ostvaruje što želi 85%
ambiciozna 100%
sposobnost istinskog slušanja 83%
nježna i podržavajuća 91%

Ana-Marija Nikolić, mag. paed.

Ana-Marija je magistra pedagogije i odgojiteljica djece predškolske dobi. Osim u Zagrljaju, trenutno radi i u vrtiću.
 
Poticanje socio-emocionalnog razvoja te razvoj partnerskih odnosa s roditeljima predmet su njenog interesa u sklopu rada u vrtiću, dok u Zagrljaju najviše vremena voli provoditi stvarajući edukativne programe za dječje vrtiće. Ideje vrijede tek kad se dijele, zar ne? Kroz savjetovanja i edukativne programe pomaže odgojiteljicama da se osjećaju osnažno u svojoj profesionalnoj ulozi, dijeleći s njima znanja i ideje iz područja suvremene (i ponešto tradicionalne) pedagogije.
 
U radu s djecom najviše voli koristiti priče, lutke, pijesak, glinu i asocijativne kartice, a u radu s odraslima… pa isto to. Dijeljenje znanja, iskustava i ideja njena su strast koju obožava začiniti s malo pijesk… čarolije! Da ima čarobni štapić, učinila bi da svi odrasli spoznaju važnost kvalitetne komunikacije s djecom. No dok ne pronađe čarobni štapić, Zagrljaj joj odlično služi upravo tome. 
 
Obzirom da je introvert, nakon radnog dana baterije puni šetnjama prirodom, maženjem sa svojim kućnim ljubimcima, knjigom i opuštajućom glazbom. Fan je pub-kvizova, društvenih igara i čarobnjaka.  Ne voli kavu, telefonirati s nepoznatima, sjediti satima u kafiću i filmove bez sretnog završetka. Radi na tome da bude strpljivija i da više vremena provodi s dragim ljudima.
 
sposobnosti slušanja s razumijevanjem 90%
vještine prenošenja znanja i iskustva 93%
kreativnost u traženju rješenja problema 95%
Harry Potter fan 100%

Zaviri u našu galeriju