Mišljenja klijenata o edukacijama i ostvarenim suradnjama

Voditeljice su održale stručnu edukaciju koja je uključivala teorijski i praktični dio. Svaki je dio bio sadržajno i vremenski detaljno programiran i realiziran što dovoljno govori o organizacijskim sposobnostima voditeljica. Osim toga, pokazale su izrazitu stručnost, pripremljenost, visoku razinu motivacije, usavršene komunikacijske vještine, pristupačnost i spremnost za odgovaranje na pitanja sudionica. Također su vrlo kreativno osmislile praktične aktivnosti primjenjive u svakoj odgojno-obrazovnoj skupini. Pripremile su i ustupile prezentaciju i materijale o temi kako bismo se u svakom trenutku mogle podsjetiti na sadržaje edukacije. Odgojiteljice i stručni tim Vrtića edukaciju su ocijenile vrlo visokim ocjenama. U planu je nastavak suradnje s Centrom Zagrljaj i organiziranje novih edukacija.

Sabina Gadanec, pedagoginja

Sve je pozitivno, puno korisnih informacija, super primjeri koje možemo primijeniti u radu. Zabavno, super ste kao suradnice, odlično se nadopunjujete. Odlično je što uvijek nesebično podijelite svoje znanje s nama.

Sofija Krapinec, odgojiteljica

Hvala na predavanju, da li ste mi puno novih ideja za igru sa mojom kćeri.

Snježana Kuhar, roditelj, o webinaru Zaigrana obitelj=sretna obitelj

Toplina, zanimljivost kod predavanja, baratanje informacijama. Preporuka je sigurna radi zanimljivosti tema, primjera za svakodnevni život i rad s djecom.

Sanela Brgles, ravnateljica DV Vrapčić, Đelekovec

Jako zanimljivo i poucno! Odmah smo ispobali igre. Puno Vam hvala! Nadamo se da ce takvih webinara biti sto vise.

Josipa, roditelj, o webinaru Zaigrana obitelj=sretna obitelj

Predavanje je bilo jako zanimljivo i poučno. Kao roditelj i odgojitelj, nadopunila sam svoja znanja novim i korisnim informacijama. Predavanje je bilo odlično osmišljeno, odličan omjer teorijskog znanja/ pitanja za razmišljanje i konkretnih primjera. Od svega su mi se najviše svidjeli konkretni primjeri igara koje sam već po završetku predavanja isprobala s djetetom. Predavačica Ana Marija je bila stručna, pristupačna i opuštena tokom predavanja. Sat vremena, koliko je trajalo predavanje, prošlo je zaista brzo i sretna sam da sam tih sat vremena pred ekranom provela na kvalitetan način. Predavanja svakako preporučam svim roditeljima, odgojiteljima ili stručnjacima koji rade s djecom, a ja se veselim idućem predavanju na kojemu ću rado sudjelovati. 🙂

Maja Pintar, o webinaru Zaigrana obitelj=sretna obitelj

Ovaj webinar je bio odličan , poučan , pun ideja ....veoma stručan , sve prezentirano u detalje pa čak i primjeri različitih mogućih igara sa djecom. Svakako ću se pridružiti i sljedećem webinaru ... Samo nastavite i dalje , bravo. Hvala Vam.

Ivana Legemec, roditelj, o webinaru Zaigrana obitelj=sretna obitelj