Roditelj sam,
igrati se znam

što je program “roditelj sam – igrati se znam”?

“Roditelj sam – igrati se znam” program je za jačanje roditeljskih kompetencija. Provodimo ga u organizaciji s Udrugom Fun Station te Centrom za socijalnu skrb Koprivnica. Program financijski podržava i Grad Koprivnica.

KOME JE NAMIJENJEN?

Namijenjen je majkama i očevima djece do 12 godina koji žele još bolje razumjeti svoje dijete i njegov unutarnji svijet te na taj način ojačati svoje roditeljske sposobnosti. Namijenjen je i onim roditeljima koji nailaze na izazove u odnosu s vlastitim djetetom te onima koje brine djetetovo ponašanje.

ŠTO DOBIVAŠ SUDJELOVANJEM U PROGRAMU?

Kroz predavanja i zajedničke radionice dobivat ćeš znanja i konkretne smjernice kojima možeš ojačati svoje roditeljske kompetencije te dodatno učvrstiti obiteljske odnose. Isto tako, naučit ćeš osnovne vještine iz terapije igrom koje će ti pomoći za lakše razumijevanje djeteta i njegove situacije u kojoj se nalazi. Kroz ponuđene sadržaje podrške roditeljstvu unaprijedit ćeš svoje roditeljske kompetencije i povećati vjerojatnost da ćeš se odnositi prema djetetu na način koji podupire djetetov optimalan psihosocijalni razvoj. 

Što sve program uključuje?
  • predavanja za roditelje i radionice za djecu iznad 4 godine (odvijaju se istovremeno, na istoj adresi)
  • zajedničke radionice djece i roditelja
  • individualna savjetovanja za roditelje prema potrebi

Možeš odabrati dolaziti samostalno na predavanja ili polaziti program zajedno sa svojim djetetom – ovo je program za tebe,  ti biraš. (Ukoliko imaš dijete mlađe od 4 godine, preporučamo opciju samo predavanja, budući da su radionice primjerene za djecu iznad 4 godine).

U nastavku možeš pronaći popis tema po mjesecima, kao i termine održavanja. Biraj vrijeme koje ti odgovara i teme koje te zanimaju. Program je osmišljen tako da se možeš priključiti kad ti odgovara.

TEME I TERMINI ODRŽAVANJA:
NOVČIĆI?

Mjesečno ulaganje za roditelja i dijete iznosi 100 HRK.*

Još je povoljnije ako uzmeš pakete: 

  •  tri uzastopna mjeseca (srpanj, kolovoz, rujan ili listopad, studeni, prosinac): 250 HRK
  • šest mjeseci: 450 HRK

*Drugo dijete ili roditelj naplaćuje se dodatnih 25 HRK po susretu.

Sudjelovanje samo roditelja iznosi 25 HRK po predavanju (150 HRK za set svih predavanja unutar programa). Ova opcija je namijenjena roditeljima koji žele sudjelovati, a imaju djecu mlađu od 4 godine.

Nešto nam je promaknulo?

Nemoj da ti bude neugodno postavljati pitanja i tražiti dodatne informacije za sve što te zanima. Možeš nam pisati na info@zagrljaj.hr, odgovaramo u roku 24h. 😉

A ako nemaš dodatnih pitanja i sve je jasno, preostaje ti jedino da…