Udah promjene

PROGRAM PODRŠKE ZA ODGOJITELJICE

 

Ne misliš li da si previše toga uložila u svoj profesionalni razvoj da bi sada toliko puta u danu razočarano uzdahnula? Priznaj, ovo nije ono o čemu si maštala. Osjećaš da bi trebalo biti drugačije.

TIS_0296

Osjećaj usamljenosti i nepripadanja često prati one koji se ističu svojim trudom, znanjem, sposobnostima i željom za napretkom. Sigurne smo da si se i sama našla u takvoj situaciji. Važno ti je ulagati u sebe, znaš koliko si sposobna i koliko toga dobroga možeš pružiti svojoj djeci i kolektivu. Nije pošteno da se zbog takvih, iskrenih i društvu potrebnih nastojanja često osjećaš nezadovoljno. 

 

Cilj ovog programa je okupiti upravo takve odgojiteljice – koje žele, znaju i mogu više, ali su se spletom okolnosti našle u nemotivirajućem okruženju. Ako si i ti jedna od njih, dobrodošla.

 

Kroz program UDAH PROMJENE ponovno ćeš prodisati i pronaći svoju, toliko potrebnu, motivirajuću okolinu. Osjećat ćeš se sigurnije, hrabrije ćeš se zauzimati za svoje ideje, podsjetit ćeš se koliko vrijediš i koliko toga zaista možeš i moraš. Jer toliko si važna i potrebna svijetu.

Koncept programa

  • U prvom modulu preispitat ćeš svoje stavove o odgoju i svoje vrijednosti te ćeš pronaći što je to što te sprječava u tvom rastu – koja to negativna uvjerenja vučeš iz prošlosti? Osim toga, osvijestit ćeš svoje jake strane i vrijednosti koje će ti pomoći da učiniš promjenu kojoj težiš.
  • U drugom modulu fokus s tebe mičemo na tvoju okolinu. Kako komuniciraš s njima, zašto upadaš u nepotrebne rasprave, zašto se ne zauzimaš za svoje ideje. Radit ćemo analize situacija iz tvog vrtića i pripremiti te za razgovore koji ti oduzimaju energiju. Dobit ćeš smjernice za kvalitetniju pripremu individualnih i grupnih roditeljskih sastanaka.
  • Treći modul rezerviran je za “trećeg odgojitelja” – prostor. Ne možeš se osjećati dobro i motivirano u prostoru koji nije prilagođen tvojim potrebama. Zato ovdje radiš analizu svoje sobe i dobivaš ideje kako prostor u kojem boraviš učiniti još ugodnijim.

NISI SIGURNA ŠTO TE OČEKUJE? EVO ŠTO KAŽU NAŠI KLIJENTI:

Voditeljice su održale stručnu edukaciju koja je uključivala teorijski i praktični dio. Svaki je dio bio sadržajno i vremenski detaljno programiran i realiziran što dovoljno govori o organizacijskim sposobnostima voditeljica. Osim toga, pokazale su izrazitu stručnost, pripremljenost, visoku razinu motivacije, usavršene komunikacijske vještine, pristupačnost i spremnost za odgovaranje na pitanja sudionica. Također su vrlo kreativno osmislile praktične aktivnosti primjenjive u svakoj odgojno-obrazovnoj skupini. Pripremile su i ustupile prezentaciju i materijale o temi kako bismo se u svakom trenutku mogle podsjetiti na sadržaje edukacije. Odgojiteljice i stručni tim Vrtića edukaciju su ocijenile vrlo visokim ocjenama. U planu je nastavak suradnje s Centrom Zagrljaj i organiziranje novih edukacija.
Sabina Gadanec
magistra pedagogije
Sve je pozitivno, puno korisnih informacija, super primjeri koje možemo primijeniti u radu. Zabavno, super ste kao suradnice, odlično se nadopunjujete. Odlično je što uvijek nesebično podijelite svoje znanje s nama.
Sofija Krapinec
odgojiteljica
Predavanje je bilo jako zanimljivo i poučno. Kao roditelj i odgojitelj, nadopunila sam svoja znanja novim i korisnim informacijama. Predavanje je bilo odlično osmišljeno, odličan omjer teorijskog znanja/ pitanja za razmišljanje i konkretnih primjera.
Maja Pintar
odgojiteljica


Tehnički, ovaj program…

  • se sastoji od 12 online susreta (Zoom platforma)
  • traje tri mjeseca (početak 13. travnja 2023.) 
  • se održava jednom tjedno (četvrtkom od 18.30h)

Redovna cijena programa je 187 €/1408,95 HRK, 

a za rane uplate (do 20.3.2023.) iznosi 137€/ 1032,23 HRK

 
(tečaj konverzije 1€=7,53450kn)
TIS_0738

Zamijeni uzdah razočaranja udahom promjene.