Individualan rad s odraslima

Zamisli onaj trenutak da se usudiš napraviti promjenu u svom životu i napokon iskreno uživaš biti sa sobom i drugima.
Ja vjerujem da je “to je za mene nemoguće” samo strah od promjene i zato sam tu da ti pomognem da prevladaš taj dio. Da osvjestiš svoje sposobnosti i probudiš svoje potencijale kako bi živio/la život punim plućima.
Ako se osjećaš zaglavljno u svojim mislima, emocijama ili odnosima, individualni rad sa mnom može biti put prema otklanjanju tog tereta.
Možda osjećaš nezadovoljstvo, kao da život pred tebe stavlja stalne izazove i upadaš u zamke ili jednostavno osjećaš da život može biti bolji. Tu sam da zajedno kreiramo proces i učinimo da se osjećaš bolje.

Što klijentima ostavlja najveći dojam u radu sa mnom?

Ako želiš poboljšati svoj život, međuljudske odnose ili samopouzdano zakoračiti u svijet promjene, piši mi. Zajedno možemo stvoriti pozitivne pomake u tvom životu.

U radu, osim razgovora možemo koristiti i kreativne tehnike (crteže, vizualizaciju, asocijativne karte i sl.) kako bi se uključilo tvoje nesvjesno da bolje razumiješ svoje obrasce i uvjerenja. Naglasak i usmjerenost stavljam na tebe i na ono što tebi odgovara.

Kako izgleda individualan rad s odraslima?

Nakon što se javiš putem prijavnog obrasca ili putem e-pošte, dogovorit ćemo inicijalni razgovor. To je prvi korak prema razumijevanju kako ti mogu pomoći. Cilj inicijalnog razgovora je da se bolje upoznamo i da mi ispričaš svoju motivaciju za individualnim radom. Ja ću te pažljivo slušati i bilježiti kako bi što bolje razumjela što ti treba i koji oblik rada bi ti najviše odgovarao i pomogao. Isto tako dogovaramo koji intenzitet rada bi volio/voljela imati (jednom tjedno ili jednom u dva tjedna).
Naredne seanse posvećujemo još dubljem upoznavanju tebe, tvog razvoja, obiteljske dinamike, odnosa s drugima i sl. To mi pomaže da još specifičnije zajedno postavimo ciljeve terapije.
Kada izgradimo početni, sigurni i povjerljivi odnos krećemo u istraživanje obrazaca ponašanja, misli i osjećanja u tebi bitnim situacijama kako bismo postigli dogovoreni cilj.
Kroz rad ću koristiti razne tehnike i intervencije kako bi te podržala u donošenju novih odluka i razvijanju novih obrazaca ponašanja.
Kada postignemo dogovoreni cilj, tretman završava ili se dogovara novi cilj terapije.
Važno mi je da prije rada sa mnom znaš da je terapija proces koji traje i koji se prilagođava tvojim potrebama i ciljevima. Uz tebe ću biti tijekom cijelog puta promjene kako bi ti pružila najčvršću podršku i pomoć.
Rad s odraslima održava se online putem Zoom platforme ili uživo u prostoru centra Zagrljaj. Svaki susret traje do 60 min, a cijena je 50€.

Bi li me klijenti preporučili drugima i zašto?

Individualni rad s odraslima provodi Ivana Vladušić. Više od deset godina svog života posvetila je osobnom i profesionalnom razvoju. Kao specijalizantica psihoterapije Transakcijske analize i praktičarka terapije igrom, Ivana donosi bogato iskustvo i strast prema pomaganju ljudima kako bi osvijestili svoje potencijale.

Nakon godina rada u vrtiću, Ivana je odlučila okrenuti novu stranicu u svom životu. Danas se bavi poduzetništvom i pruža individualnu podršku odraslima i djeci te drži predavanja i edukacije.

 

Ona nudi:

Individualan rad s odraslima: Ivana je stručnjakinja u pomaganju odraslima da prevladaju strahove, naprave promjene i ostvare svoje ciljeve. Njen rad s velikim brojem roditelja pokazao joj je da mnogi odrasli skrivaju svoje strahove i nisu svjesni svojih mogućnosti. Ivana im pomaže pronaći unutarnju snagu i rješenja za životne izazove.

Individualan rad s djecom: Za djecu, Ivana nudi terapeutsku igru kako bi naučila izražavati svoje emocije, razvijala važne vještine za život te se osjećala sigurnije i samopouzdanije.